Jaunu un lietotu konteineru tirdzniecība / Konteineru piegāde visā Latvijā

Lieliski jūras konteineri par izdevīgām cenām

Atrodiet piemērotu kravas konteineru savām vajadzībām, neatkarīgi no tā, vai tās ir personīgas vai profesionālas, par pieņemamu cenu. Lai apmierinātu jebkuras vajadzības, mums ir plašs gan jaunu, gan lietotu dažādu izmēru un konfigurāciju konteineru klāsts.

Jūras konteineru identifikācija pēc krāsas

Datums

Jūras konteineri var būt dažādās krāsās, un šīs krāsas bieži ir saistītas ar to izmantojumu, stāvokli un īpašniecību. Sapratnes par šiem krāsu kodiem var palīdzēt noteikt konteineru veidus un efektīvi organizēt piegādes.

Esat ieinteresēti iegādāties konteineru?

Ja jums ir interese iegādāties jūras konteineru, mēs būsim priecīgi jums palīdzēt. Mūsu eksperti ir gatavi atbildēt uz visiem jūsu jautājumiem un sniegt nepieciešamo informāciju. Sazinieties ar mums šodien un uzziniet vairāk!

Dažādu krāsu izmantošana uz kravas konteineriem kuģniecības nozarē kalpo vairākiem mērķiem. Tie ir konteineru identifikācija, zīmola asociācija, atbilstība muitas prasībām un izturība pret laikapstākļiem/temperatūras kontrole.

Konteinera identifikācija. Jaunus konteinerus, kas pazīstami arī kā “vienreizlietojamie” jeb “One Way” konteineri, bieži krāso dažādās krāsās, piemēram, pelēkā vai baltā, lai tos būtu viegli identificēt kā jaunus. Tas palīdz noliktavu un iekārtu operatoriem ātri identificēt un uzglabāt konteinerus atbilstoši to veidam un izcelsmei, tādējādi novēršot nepieciešamību pārbaudīt katru konteineru atsevišķi.

Saikne ar zīmolu: kuģniecības līnijas bieži izmanto īpašas krāsas uz konteineriem, lai radītu asociāciju ar zīmolu. Konteineri, kas pieder konkrētai kuģniecības līnijai, var būt nokrāsoti uzņēmuma zīmola krāsās, kas kalpo kā mārketinga instruments un palielina zīmola atpazīstamību.

Atbilstība muitas noteikumiem: Kravas konteineriem jāatbilst dažādiem drošības noteikumiem, un konteinera krāsa var norādīt uz atbilstību. Piemēram, konteinerus, ko izmanto bīstamu materiālu pārvadāšanai, var nokrāsot īpašās krāsās, norādot pārvadājamā materiāla veidu, kas palīdz nodrošināt pareizu apstrādi un uzglabāšanu.

Noturība pret laikapstākļiem un temperatūras regulēšana: konteinera krāsa ir paredzēta lietošanai jūras vidē un darbojas kā aizsargbarjera starp konteinera korpusu un ārējo vidi, novēršot rūsu un koroziju. Dažādas krāsas, piemēram, pelēku un baltu, var izmantot, lai atstarotu saules gaismu un palīdzētu regulēt temperatūru konteinera iekšpusē, tādējādi tās ir piemērotas refrižeratorkonteineriem, ko izmanto temperatūras ziņā jutīgu kravu pārvadāšanai.

Jauni un lietoti jūras konteineri

Kopumā dažādu krāsu izmantošanai uz kravas konteineriem ir ne tikai estētisks, bet arī praktisks mērķis, jo tā palīdz identificēt konteinerus, palielina asociācijas ar zīmolu, atbilst noteikumiem un aizsargā kravu no laikapstākļiem. Konteineru krāsu nozīmes izpratne var sniegt ieskatu kuģniecības nozarē un palīdzēt pārvadāt kravas droši un efektīvi.

Kravas konteineru dažādo krāsu nozīmes

Jūras konteineriem ir dažādas krāsas, un šīm krāsām bieži vien ir noteikta nozīme. Aplūkosim dažas visbiežāk sastopamās konteineru krāsas un to nozīmi:

Kravas konteineri

Brūni un sarkanbrūnas krāsas konteineri

Brūnās un sarkanbrūnās krāsas konteinerus bieži izmanto līzinga uzņēmumi. Tumšākas krāsas parasti ir izturīgākas un var paslēpt skrāpējumus, iespiedumus un rūsu, tāpēc tās ir ideāli piemērotas konteineriem, kurus bieži pārvieto un iznomā vairākas reizes.

Zilie konteineri

Zilie konteineri parasti tiek asociēti ar standarta kravas konteineriem, ko izmanto sauso preču, piemēram, graudu, apģērbu un elektronikas, pārvadāšanai.

Sarkanie konteineri

Daži uzņēmumi lielākiem konteineriem izmanto sarkanus konteinerus. Tas palīdz tos viegli atšķirt no standarta konteineriem. Tomēr sarkanu vai citu spilgtu krāsu var izmantot arī, lai norādītu uz bīstamām vai toksiskām vielām, kas tiek pārvadātas konteinerā.

Baltie konteineri

Baltie konteineri bieži vien tiek asociētas ar refrižeratoru konteineriem. Ir zināms, ka gaišas krāsas labāk atstaro saules gaismu, tādējādi palīdzot saglabāt konteineru iekšpusē vēsāku siltākos apstākļos, kas ir svarīgi, pārvadājot temperatūras ziņā jutīgas kravas.

ref konteineri

Pelēki vai zaļi konteineri

Pelēkie konteineri dažkārt tiek saistīti ar militārām vai valdības piegādēm. Pelēkā krāsa ir populāra arī tāpēc, ka tā atstaro saules gaismu un saglabā konteinerā esošās preces vēsas.

Ir svarīgi ņemt vērā, ka konteineru krāsu shēmas nav universālas un dažādi kuģniecības uzņēmumi var izmantot dažādas krāsas dažādiem konteineru veidiem, izmēriem un apstākļiem.

Kas ir RAL krāsu tabula?

RAL krāsu tabula ir Eiropā atzīta krāsu saskaņošanas sistēma, ko izmanto krāsām, pārklājumiem un plastmasām. Tā sastāv no vairāk nekā 200 standartizētiem krāsu paraugiem, no kuriem katram ir unikāls četru ciparu kods, kas atvieglo krāsu pārnesi un precīzu atveidošanu dažādās nozarēs, piemēram, jūrniecībā, automobiļu rūpniecībā un elektronikā. RAL saīsinājums nozīmē “Reichs-Ausschuß für Lieferbedingungen und Gütesicherung”, kas tulkojumā nozīmē “Impērijas komisija piegādes nosacījumiem un kvalitātes nodrošināšanai”.

RAL Table

RAL krāsu tabula ir īpaši populāra krāsu un pārklājumu nozarē, kur ir svarīgi precīzi saskaņot krāsas, lai iegūtu vēlamo apdari vai efektu. Kuģniecības nozarē RAL krāsas parasti izmanto krāsām un pulverkrāsām, kā arī rūpnieciskai kuģu konteineru apdarei.

Tāpēc, ja vēlaties konkrētas krāsas konteinerus, RAL krāsu tabula var būt noderīgs rīks vēlamās krāsas noteikšanai un paziņošanai. Neatkarīgi no tā, vai jums ir nepieciešami standarta krāsu vai nestandarta toņu konteineri, RAL krāsu skalas izpratne var palīdzēt jums atrast ideālus konteinerus, kas atbilst jūsu prasībām.

Vairāk
rakstu