Jaunu un lietotu konteineru tirdzniecība / Konteineru piegāde visā Latvijā

Lieliski jūras konteineri par izdevīgām cenām

Atrodiet piemērotu kravas konteineru savām vajadzībām, neatkarīgi no tā, vai tās ir personīgas vai profesionālas, par pieņemamu cenu. Lai apmierinātu jebkuras vajadzības, mums ir plašs gan jaunu, gan lietotu dažādu izmēru un konfigurāciju konteineru klāsts.

Peldbaseini no jūras konteineriem: jauns komforta un izdevīguma līmenis
Peldbaseini no jūras konteineriem

Datums

Jūras konteineri, kas paredzēti kravas pārvadājumiem sauszemes un ūdens ceļos, ir stabilas struktūras un izturīgi apvalki. Šādi moduļi, vai nu tie ir jauni, vai bijuši izmantoti, saglabājot savas tehnikas īpašības, atrod jaunu pielietojumu arī citos veidos: dažādu mērķu objektu būvniecība - noliktavas, ražošanas, administratīvās, dzīvojamās. Jauns pielietojums jūras kravas konteineriem - baseinu izveidošana.
Как сделать бассейн из контейнера?

Kādi konteineri tiek izmantoti baseinu būvniecībā?

Atkārtoti izmantojamās kravas tara izmēri ir standartizēti, kas ļauj vajadzības gadījumā izmantot vairākus moduļus, tos savienojot platuma vai garuma virzienā. Lai radītu baseinus no jūras konteineriem pašiem vai arī ar specializētu brigādi, parasti izmanto 20- vai 40 pēdas modeļus.

  • 20 pēdas moduļi. Tos raksturo aptuveni 6 m garums un 2,3 m augstums un platums. Tas ir ideāls variants bērnu peldbaseinam. Šādas tilpnes ir ērti novietojamas mazās dārza platībās pie mājām un vasarnīcām.
  • 40 pēdas konteineri. Ar 2,3 m dziļumu un platumu šiem modeļiem ir aptuveni 12 m garums, kas padara tos piemērotus ne tikai bērnu, bet arī pieaugušo peldbaseiniem. Šādi moduļi, papildināti ar kāpnēm, rokturiem, terasēm un jumtiem, tiek uzstādīti uz lieliem zemes gabaliem. Ja pirmajā gadījumā ūdenim būs nepieciešami aptuveni 30 m3, tad otrajā – divreiz vairāk. Konteineru augšpusē pēc jumta nogriešanas var izveidot atšķirīgus apdari – no tērauda leņķa apmales līdz apmalesi un terasēm atpūtai.
Продажа морских контейнеров

Lai lietotājiem būtu ērtāk, tiek uzstādītas kāpnes ar rokturiem. Kanādas dizains ietver jumta nogriešanu, zemes uzstādīšanu un caurspīdīgu iestrādājumu uzstādīšanu sānu sienās.

Использование морских контейнеров

Konteinerī var uzstādīt vertikālu starpsienu, pārvēršot daļu no baseina par džakūzi.

Бассейн из контейнера с джакузи

Esat ieinteresēti iegādāties konteineru?

Ja jums ir interese iegādāties jūras konteineru, mēs būsim priecīgi jums palīdzēt. Mūsu eksperti ir gatavi atbildēt uz visiem jūsu jautājumiem un sniegt nepieciešamo informāciju. Sazinieties ar mums šodien un uzziniet vairāk!

Dažādi konteineru baseinu izgatavošanas tehnoloģiju veidi

Metāla taras ūdens izklaide tiek uzstādīta uz zemes virsmas vai pilnīgi vai daļēji ieplūst. Apsveriet katru variantu detalizētāk.

  • Virszemes – vismazāk resursu patērējošs veids. Pirms veidojat baseinu no jūras kravas konteinera, izveidojiet nelielu bedri, kurā iekļaujat mazāko pamatu. Uz tā ar būvniecības tehniku tiek uzstādīta tvertne, kuru piesaista pie dzelzsbetona pamata izkliedējošajiem galiem. Šāda pieeja piedāvā papildu priekšrocību – ātra ūdens uzsildīšana, pateicoties saules apsildāmajām metāla sienām.
  • Ierakts. Tas ir dārgāks veids. Moduli tiek uzstādīti bedrē ar sagatavotu pamatu un nostiprinātām sienām. Šajā gadījumā baseins maksimāli līdzinās tradicionālam ūdenstilpim.
Постройки из контейнеров

Konteinera baseinu būvniecības priekšrocības

Metāla konteiners kļūst arvien populārāks, radot mazus ūdenstilpus, pateicoties:

  • pieejamai cenai (īpaši izmantojot izlietotus konteinerus);
  • vienkāršajai būvniecības tehnoloģijai;
  • metāla konstrukcijas ilgmūžībai, saglabājot pareizu antikorozijas apstrādi;
  • iespējai demontēt un pārvadāt uz jaunu vietu.

Peldbaseini no jūras konteineriem – tas ir ne tikai stilīgs risinājums, bet arī brīnišķīgs un funkcionalitātē bagātināts papildinājums jūsu telpai. Atsvaidziniet savas peldēšanas pieredzi un pārvērtiet savu teritoriju ar mūsu inovatīvajiem baseiniem no konteineriem.

Vairāk
rakstu