Jaunu un lietotu konteineru tirdzniecība / Konteineru piegāde visā Latvijā

Lieliski jūras konteineri par izdevīgām cenām

Atrodiet piemērotu kravas konteineru savām vajadzībām, neatkarīgi no tā, vai tās ir personīgas vai profesionālas, par pieņemamu cenu. Lai apmierinātu jebkuras vajadzības, mums ir plašs gan jaunu, gan lietotu dažādu izmēru un konfigurāciju konteineru klāsts.

Easy-open door (EOD) jūras konteineri
Easy-open door shipping containers

Datums

Grūtības ar tradicionālajām konteineru durvīm? "Easy-open door" konteineru durvis piedāvā lietotājam draudzīgu risinājumu. Šīm durvīm ir tikai viens bloķēšanas stienis labajā pusē, un tas atvieglo atvēršanu pat ar vienu roku. Ar uzlabotajām lietojamības un drošības funkcijām, tostarp eņģu eļļošanas sprauslām un drošiem vārstu/aizslēgu mehānismiem, "Easy-open door" durvis nodrošina ērtu piekļuvi jūsu konteineram bez sarežģījumiem. Ar "Easy-open door" konteineru durvīm izbaudiet ērtību un efektivitāti kā vēl nekad agrāk.

Uzlabota pieejamība ar "Easy-open door" konteineru durvīm

Tradicionālajām jūras konteineru durvīm parasti ir četras vertikālas slēdzenes, pa divām katram durvīm, un tām ir izturīgi gumijas blīvējumi. Lai gan šīs durvis ir efektīvas drošības ziņā, to atvēršana var būt sarežģīta, jo īpaši tiem, kam nav zināma to darbība.

 

20ft Shipping Container

“Easy-open door” jūras konteineru durvis piedāvā lietotājam draudzīgu alternatīvu. Lai gan to biezums un izmērs ir tāds pats kā standarta modeļiem, “Easy-open door” durvīm ir tikai viens bloķēšanas stienis labajā pusē. Šī modifikācija ievērojami atvieglo durvju atvēršanu, pat izmantojot tikai vienu roku. Turklāt slēdzenes stienis ir biezāks nekā standarta durvīm, tādējādi nodrošinot, ka netiek samazināta drošība.

Stienim ir pievienots garāks rokturis, kas uzlabo lietošanas ērtumu. Šis pagarinātais rokturis prasa daudz mazāk pūļu, lai pagrieztu bloķēšanas stieni, tādējādi atvieglojot labās puses durvju atbloķēšanu un atvēršanu. Turklāt rokturis pārklāts ar gumiju, kas nodrošina papildu komfortu un lietošanas ērtumu.

Available shipping containers
Available 40ft shipping containers

Papildus šīm lietotājam draudzīgajām funkcijām “Easy-open door” durvīm ir arī eņģu eļļošanas sprauslas, kas nodrošina vienmērīgāku darbību visa konteinera kalpošanas laikā. Turklāt slēdzenes stieņa apakšdaļā atrodas drošs aizslēgs, kas nepieciešamības gadījumā nodrošina papildu drošības līmeni.

Izvēloties “Easy-open door” konteineru, jūs iegūsiet ērtu un efektīvu risinājumu savas kravas glabāšanai, tādējādi padarot ikdienu mazāk stresainu un vairāk produktīvu. Jums nav nepieciešams izmantot abas rokas, lai atvērtu durvis, atbrīvojot laiku un enerģiju citiem uzdevumiem.

Izbaudiet “Easy-open door” jūras konteineru durvju ērtumu un efektivitāti, padarot piekļuvi konteineram ērtu un drošu.

Esat ieinteresēti iegādāties konteineru?

Ja jums ir interese iegādāties jūras konteineru, mēs būsim priecīgi jums palīdzēt. Mūsu eksperti ir gatavi atbildēt uz visiem jūsu jautājumiem un sniegt nepieciešamo informāciju. Sazinieties ar mums šodien un uzziniet vairāk!

Vairāk
rakstu